Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Preud’homme aast op hereniging met Brugse lieveling bij Standard’

Michel Preud'homme gelukkig

Michel Preud’homme keert straks een jaar na zijn afscheid van Club Brugge terug in het voetbal. Standard maakte een tijdje terug bekend dat de 58-jarige volgend seizoen hun nieuwe hoofdcoach wordt. En MPH wil nog enkele oude bekenden naar Sclessin halen.

Zo zou hij azen op een hereniging met een publiekslieveling uit zijn tijd in het Jan Breydelstadion. In de Griekse pers klinkt het immers dat Standard belangstelling toont voor Björn Engels. De 23-jarige verdediger werd vorige zomer door Club voor 7 miljoen euro verkocht aan Olympiakos.

De Griekse topclub kende echter een rampjaar en Engels mag na één seizoen alweer vertrekken. Ook vanuit Engeland zou er nog belangstelling zijn voor hem, zowel in de Premier League als de Championship.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws