Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Overbodige doelman Club Brugge op weg naar KV Oostende’

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Bij Club Brugge bleek de positie van doelman het voorbije seizoen toch een probleem te zijn, want Ivan Leko moest een beroep doen op maar liefst vijf keepers. Deze zomer zou Club dan ook een nieuwe nummer één willen halen, van de andere keepers lijken de meesten te zullen vertrekken.

De aankoopoptie op Kenneth Vermeer wordt niet gelicht, terwijl Vladimir Gabulov zeker weg zou mogen. Of Ethan Horvath zal mogen blijven, is nog niet duidelijk. Guillaume Hubert mag dat in principe wél, maar dan enkel als tweede doelman. En dan is er ook nog Jens Teunckens, die terugkeert na zes maanden op uitleenbasis bij Antwerp.

De 20-jarige belofteninternational is volgens Het Laatste Nieuws op weg naar KV Oostende. Gert Verheyen kent Teunckens immers nog van bij de nationale U19 en zou hem hoog op zijn verlanglijstje hebben staan. Aanvankelijk had KVO nochtans zijn pijlen gericht op Colin Coosemans – ex-Club – maar de keeper van KV Mechelen lijkt te duur te zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws