Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oud-Bruggeling uitgeschakeld op WK na beresterke wedstrijd tegen Neymar & co

Óscar Duarte (Club Brugge)

In groep E van het WK voetbal in Rusland heeft Brazilië de eerste vrijdagwedstrijd met 2-0 gewonnen tegen Costa Rica. Beide goals vielen pas in de toegevoegde tijd. 

Lang leek Costa Rica een verrassend 0-0 gelijkspel uit te brand te slepen met een ijzersterke organisatie. Voor de rust speelde Brazilië heel pover, erna werd iets meer druk ontwikkeld, maar Keylor Navas hield de nul. De goalie van Real Madrid kreeg hulp van een uitstekende defensie met daarbij ook Oscar Duarte, ex-Club Brugge en tegenwoordig aan de slag bij Espanyol.

In de eerste minuut van de extra tijd brak Coutinho dan toch de ban en ook Neymar zou nog toeslaan en z’n eerste goal van het WK scoren. Neymar versierde eerder in de tweede helft een strafschop, maar na tussenkomst van de VAR ging dat verhaaltje niet door. Costa Rica telt 0 punten na 2 duels en is uitgeschakeld. Servië en Zwitserland zijn de andere landen in deze groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws