Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oud-Bruggeling met Nigeria onderuit op Wembley

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

De meeste landen zijn in volle voorbereiding op het WK. Zo speelden Engeland en Nigeria zaterdagavond vriendschappelijk op Wembley in Londen. 

Bij Nigeria startte Troost-Ekong, vorig seizoen nog bij AA Gent en nu uitkomend voor Buraspor in Turkije, in de basis. Hij zag hoe z’n land aan de pauze al 2-0 in het krijt stond door goals van Cahill en Kane.

Na de rust deed Nigeria het iets beter. Iwobi tekende zelfs voor de aansluitingstreffer in de 47ste minuut. Wilfred Ndidi, ex-Genk en nu bij Leicester, kwam niet van de bank. Net als Mikel Agu, de centrale middenvelder speelde in het seizoen 2015-2016 nog enkele wedstrijden voor Club Brugge in de Jupiler Pro League. Hij was op dat moment gehuurd van Porto B. Nu is hij een ploegmaat van Troost-Ekong bij Bursaspor.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws