Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Om deze reden zag Club Brugge alsnog af van nieuwe verdediger’

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Club Brugge haalde met de komst van Mats Rits, Arnaut Groeneveld, Siebe Schrijvers, Karlo Letica en Clinton Mata al stevig uit op de transfermarkt, maar desondanks is het nog niet klaar. Het zoekt onder meer nog naar een nieuwe verdediger, maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

Zo leek de Braziliaan Luan Peres op weg naar het Jan Breydelstadion. Hij was zelfs al in Brugge neergestreken om zijn medische testen af te leggen, maar uiteindelijk sprong de transfer toch nog af.

De Waalse journalist Sacha Tavolieri meent ook te weten waarom. Volgens hem slaagde Luan Peres immers niet voor zijn medische testen, waarop Club zelf de deal nog afgeblazen heeft, ondanks dat alles ook met zijn club Fluminense al rond was. De speler keerde daarom deze ochtend maar terug naar Brazilië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws