Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft Karlo Letica beet

Club Brugge heeft vrijdagnamiddag zijn vierde zomertransfer gerealiseerd. Blauw-zwart liet via zijn officiële kanalen weten dat Karlo Letica vanaf volgend seizoen in het Jan Breydelstadion speelt. De beloftevolle doelman komt over van het Kroatische Hajduk Split en moet de nieuwe eerste doelman van Club worden.

De komst van Letica hing al een tijdje in de lucht. Club Brugge was de Kroaat in zijn zoektocht naar een nieuwe doelman op het spoor gekomen en het was al snel duidelijk dat Letica prioriteit was. Enkele andere clubs, waaronder PSV, Real Madrid en Manchester United waren eveneens geïnteresseerd, maar blauw-zwart speelde korter op de bal.

Club laat op zijn webstek weten dat Letica zijn handtekening zette onder een overeenkomst voor de komende vier seizoenen. “Letica, 2 meter groot, is een jeugdproduct van Hajduk Split. Dit jaar brak het toptalent definitief door bij de achtvoudige kampioen van Kroatië. In 22 optredens hield hij 12 keer de nul. Zijn prestaties leverden hem ook al een plaats op bij de voorselectie van Kroatië voor het WK deze zomer”, staat er nog te lezen op de clubsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws