Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nu heeft na Lazio ook deze club zich gemeld voor Wesley’

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

Lazio toont de laatste tijd verregaande interesse om Wesley Moraes over te nemen van Club Brugge. Maar nu is ook nog een tweede kandidaat opgedoken, waardoor de vraagprijs wel eens zou kunnen gaan stijgen. 

Italiaanse en Turkse bronnen melden dat de Turkse landskampioen Galatasaray met Wesley richting de Champions League wil. Club zou minimum 7 miljoen euro vragen en kocht de speler destijds bij het Slovaakse Trencin voor amper 300.000 euro.

Wesley speelde een sterk seizoen richting de 15de landstitel van Club Brugge en werd bovendien ook nog eens verkozen tot Belofte van het Jaar in de Belgische Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws