Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog niks beslist over ‘vergeten Bruggeling’

Riley McGree scorpion kick

Club Brugge leende dit seizoen een flink aantal spelers uit aan andere teams. Veel daarvan in België, maar één huurling was ook actief in zijn thuisland Australië bij Newcastle Jets. 

Daar scoorde Riley McGree zelfs een prachtig doelpunt dat de hele wereld rondging. Bij Newcastle Jets zijn ze zo tevreden over hem, dat ze McGree graag nog een extra seizoen willen huren van Club Brugge.

“Club Brugge moet beslissen of ze hem opnieuw verhuren. Als dat het geval is, moeten ze ook beslissen aan wie natuurlijk. Voorlopig is er nog niks beslist waar hij heen zal gaan”, aldus de CEO van Newcastle Jets aan FourFourTwo. McGree heeft nog een contract in Brugge tot medio 2021.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws