Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko vertelt waarom hij Schrijvers wou hebben

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge bevestigde afgelopen week de transfer van Siebe Schrijvers. Het bijna 22-jarige talent komt over van Racing Genk, waar hij onder Clement niet kon doorbreken en weigerde bij te tekenen. 

Trainer Ivan Leko drong aan op zijn komst en is heel tevreden met de transfer. “Hij heeft een profiel dat in het Belgische voetbal heel moeilijk te vinden is. Vista, snelheid, individuele actie en rendement. Met nog ervaring ook. Ik vind hem het grootste Belgische talent”, lezen we in Het Laatste Nieuws.

“Ik zie Siebe als een moderne nummer tien, een tweede spits eigenlijk. Op die positie komt het beste in hem naar boven. Al zou hij ook iets lager op de positie van Vanaken of zelfs Vormer kunnen spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws