Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko onthult hoeveel spelers Club Brugge deze zomer nog wil aantrekken

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge zit ondanks het succes van vorig seizoen deze zomer niet stil op de transfermarkt. Het strikte tot dusver al vijf nieuwe spelers en het lijkt erop dat het einde van de transferactiviteit nog niet in zicht is. Ivan Leko licht een tipje van de sluier.

“Ik ben enorm gemotiveerd om met zeven à acht nieuwe jonge spelers een ploeg te bouwen die op onze manier, met veel passie en met veel energie, goed voetbal brengt en goeie resultaten behaalt”, vertelt onze trainer immers in Sport/Voetbalmagazine. Dat betekent dat we de komende weken nog twee of drie nieuwkomers mogen verwachten.

Over de leeftijd van die nieuwe spelers zal Leko niet moeilijk doen. “Ik maak geen onderscheid tussen jong en oud, voor mij bestaat alleen goed en slecht. Vorig seizoen waren we al zowat het jongste elftal van de competitie. Jonge spelers betekent: extra ambitie, extra grinta, extra wil om beter te worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws