‘Leko neemt beslissing over 4 ‘trainees’ bij Club Brugge’

Ivan Leko geeft instructies (Club Brugge - AZ)

Club Brugge vertrekt morgen (zondag) op oefenkamp naar het Nederlandse Garderen. Trainer Ivan Leko wil er de laatste hand leggen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en daarom werd de blauw-zwarte kern ook afgeslankt.

In dit artikel kon je al lezen dat Leko besliste om Sander Coopman en Ahmed Touba niet mee te nemen op oefenstage. Coopman is op weg naar KRC Genk en krijgt tijd om zijn overgang af te ronden, terwijl Touba op uitleenbasis vertrekt naar een niet nader genoemde ploeg.

Verder nam Leko ook een beslissing over de vier ‘trainees’ die sinds de start van de voorbereiding meetrainen met de A-kern. Brendan Schoonbaert (18) en Cyril Ngonge (18) blijven thuis. Zij zullen in België hun conditie onderhouden bij Carl Hoefkens.

Voor Brandon Baiye (17) en Lois Openda (18) is er beter nieuws: zij mogen wel mee naar Nederland. Baiye en Openda krijgen dus ook tijdens de stage de kans om zich in de kijker te spelen bij de technische staf.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie”

Het is van moeten. Blijf in uw kot. En dat geldt ook voor een ondernemer als Bart Verhaeghe. "Zoals...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.

Diatta weg voor 25 miljoen euro?

Volgens het Italiaanse Pianeta Milan wordt Krépin Diatta volgend seizoen mogelijk een speler van AC Milaan. "Diatta kan in...

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...