Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko maakt geen twee keer dezelfde fout: “Zoiets gebeurt niet meer”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge is al aan zijn voorbereiding op volgend seizoen begonnen, maar is nog lang niet klaar met zijn transferhuiswerk. Zo azen een aantal sterkhouders nog op een transfer, iets wat een jaar geleden problemen opleverde.

Ivan Leko wil echter niet opnieuw de fout maken die hij toen met Björn Engels maakte. De verdediger werd in de voorbereiding niet opgesteld in afwachting van een transfer, maar moest toen na een blessure bij Poulain nog voor de leeuwen gegooid worden in de Europese voorrondes. “Dat was een goeie ervaring voor iedereen in de club, ook voor mij persoonlijk. Zoiets zal niet meer gebeuren”, zegt Leko daarover in Sport/Voetbalmagazine.

Voor deze zomer hanteert Leko een simpele regel. “Het is geen geheim dat sommige spelers een transfer willen doen, maar dat is meer een kwestie van het bestuur en van die spelers zelf. Als iemand op het trainingsveld is, betekent dat voor mij dat hij een speler van Club Brugge is en dan reken ik op hem. Is hij honderd procent, dan zal hij spelen. Anders zal hij niet spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws