Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft deze huurling geen kans meer

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Ivan Leko is volop bezig met zijn kern voor komend seizoen te maken. Daarvoor moeten nog enkele belangrijke knopen doorgehakt worden. 

Wat met de verhuurde spelers bijvoorbeeld? Zo lijkt Dorin Rotariu, afgelopen seizoen uitgeleend aan Excelsior Moeskroen, niet op een nieuwe kans in de Brugse A-kern te moeten rekenen. De Roemeen deed het niet onaardig bij de Henegouwers en knokte zich zelfs in de nationale ploeg, maar dat heeft Ivan Leko niet van gedachten doen veranderen.

Volgens La Dernière Heure mag hij bij een goed bod vertrekken. Club haalde hem in 2017 voor bijna 3 miljoen euro weg bij Dinamo Boekarest. Onder Preud’homme kreeg hij speelgelegenheid, maar Leko had geen vertrouwen in hem. Blijkbaar zou al een niet nader genoemde club uit Nederland interesse tonen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws