Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko danig onder de indruk van deze speler na eerste trainingen

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge begon vorige week maandag met de trainingen en won zijn eerste oefenpot bij provincialer KFC Heist makkelijk met 0-11. Ondertussen zijn de troepen van Ivan Leko bezig aan hun tweede trainingsweek. 

Iemand die een dipje kende in de Play-Offs, maar ondertussen helemaal boven water lijkt, is Dion Cools. “De rechterflankspeler levert zowaar de ene schitterende voorzet na de andere af wanneer de training wordt afgesloten met een opbouw- en afwerkingsvorm. Hij oogst bijzonder veel bijval van de aanwezigen en ook Ivan Leko weet niet wat hij ziet”, lezen we in Sport/Voetbalmagazine, dat Club Brugge volgde bij de start van het nieuwe seizoen.

Clinton Mata werd binnengehaald als concurrent voor Dion Cools op de rechterflank, maar door een operatie aan de lies zal hij pas tegen oktober wedstrijdfit zijn. Lior Refaelov en Krépin Diatta zijn andere opties om de positie van Cools in te nemen aan de rechterkant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws