Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Lazio wil Wesley voor belachelijk lage prijs weghalen bij Club Brugge’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Het staat in de sterren geschreven dat het basiselftal van Club Brugge er aan het begin van volgend seizoen anders zal uitzien. Na de vijftiende landstitel in de geschiedenis zijn enkele spelers van plan om andere oorden op te zoeken. Anthony Limbombe, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby willen allen hogerop, maar mogelijk speelt Blauw-zwart nóg een sterkhouder kwijt.

Eerder deze week lekte al uit dat de Italiaanse subtopper Lazio een oogje heeft op Wesley Moraes. Onze targetman kende een wisselvallig seizoen, maar bewees in de play-offs dat hij meer dan in staat is om een aanvalslinie te dragen. De Braziliaan legde enkele sterke prestaties op de mat en was tijdens de tien laatste wedstrijden van het seizoen goed voor vier doelpunten.

Doublure van Immobile

Bij Lazio hebben ze genoeg gezien en zijn ze gecharmeerd door Wesley. Hij zou in Rome als stand-in voor doelpuntenmachine Ciro Immobile kunnen dienen. De 28-jarige Italiaan was vorig seizoen goed voor maar liefst 29 competitiedoelpunten. Immobile blijft ook volgend seizoen eerste spits van Lazio, maar met Felipe Caicedo vertrekt zijn doublure wel.

Een nieuwe doublure is welkom en deze keer wil Lazio graag een beloftevolle spits aantrekken. Wesley past perfect in het gezochte profiel, maar de Italianen zijn niet van plan om de jackpot te betalen. Volgens diverse Italiaanse media zou Lazio onze spits voor een spotprijsje van 3,5 miljoen euro willen vastleggen. Al zullen Vincent Mannaert en co uiteraard niet akkoord gaan met zo’n laag bedrag. Áls Wesley vertrekt, moet er véél meer geld op tafel komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws