Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lazio niet enige team dat Wesley wil binnenhalen

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Wesley wordt de jongste tijd nadrukkelijk gelinkt aan Lazio, maar tot een transfer kwam het nog niet. Daar zou nu een reden voor zijn, want de Italianen hebben nog concurrentie gekregen in de strijd om de Braziliaanse aanvaller van Club. 

Lazio biedt 10 miljoen euro, maar dat vindt het bestuur van Club Brugge te weinig. Ze denken aan 15 miljoen euro of een bedrag van 12 à 13 miljoen en een percentage op de doorverkoop. De Italianen tonen zich alvast zelfzeker en melden in de lokale pers dat Wesley voor eind augustus zeker een speler van de club uit Rome zal zijn.

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat Brugge de boot afhoudt bij Lazio en schermt met twee concrete aanbiedingen van andere Europese clubs. Over welke teams het precies gaat, is niet bekend. Het is wel duidelijk dat Club op die manier de druk wil opvoeren richting Lazio en voor de hoofdvogel gaan: 15 miljoen euro voor de 21-jarige aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws