Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kroatisch toptalent verkiest Club Brugge boven Serie A’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

De teller van Club Brugge staat momenteel op drie nieuwkomers voor volgend seizoen, maar de komende maanden zullen daar zeker nog enkele spelers bijkomen. De kans lijkt daarbij ook groot dat Club gaat shoppen in Kroatië, het thuisland van Ivan Leko.

Zo wordt Club de voorbije weken nadrukkelijk gelinkt aan Karlo Letica, de 21-jarige doelman van Hajduk Split. Terwijl de onderhandelingen over die transfer nog volop aan de gang zouden zijn, mikt ook een ander Kroatisch toptalent op een transfer naar Brugge.

Volgens het Kroatische medium 24sata heeft Lovro Majer immers zijn voorkeur uitgesproken voor een samenwerking met Ivan Leko bij Club Brugge. Nochtans trekt ook Sampdoria hard aan de mouw van de 20-jarige middenvelder van Lokomotiva Zagreb. Maar ondanks de wens van Majer zelf is het wel nog maar de vraag of de speler wel haalbaar is voor Club. In de wandelgangen circuleert immers een prijskaartje van 7 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws