Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Interesse voor middenvelder mogelijk slecht nieuws omtrent Nakamba?’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Als Club Brugge effectief van plan is om een enkele miljoenen op tafel te leggen voor een defensieve middenvelder uit de Portugese competitie, dan is dat mogelijk slecht nieuws wat betreft een verlengd verblijf van Marvelous Nakamba. Die staat in de belangstelling van enkele clubs in grotere competities. 

Het Portugese medium Guimaraes Digital is ervan overtuigd dat Club Brugge de onderhandelingen is begonnen over Alfa Semedo, een 20-jarige middenvelder van Moreirense die opgeleid werd bij Benfica.

Semedo is één van de drijvende krachten op het middenveld van Moreirense en het Brugse bestuur ziet nog een grote progressiemarge in hem. De speler uit Guinee-Bissau maakte pas afgelopen seizoen zijn debuut op het hoogste niveau en dat was meteen een voltreffer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws