Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

In Nederland is nog altijd een discussie aan de gang over Ruud Vormer

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Terwijl de meeste toplanden zich voorbereiden op het WK, zijn ze in Nederland nog altijd aan het nakaarten over de oefenduels van de voorbije weken tegen Slovakije en Italië, waarin Ruud Vormer 2 keer in actie kwam. 

Tegen Slovakije mocht hij invallen en tegen Italië kreeg Vormer zelfs een basisplaats. Voor zijn eerste wedstrijd kreeg Vormer bijna uitsluitend positieve commentaren, maar na de match in Italië waren er ook tegenstanders. Zelfs tot in de studio van Voetbal Inside, zo bleek gisterenavond op Veronica.

“Ze zeggen dat Vormer zo gegroeid is in België, maar hij is nog steeds even groot hoor, een eenvoudige meevoetballer. Hij doet af en toe wel iets aardigs, maar met Vormer kan je toch niet naar een EK of een WK?”, was de mening van René van der Gijp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws