Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het is zeker: deze speler vertrekt bij Club Brugge

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is volop aan het rondkijken voor versterking, maar jammer genoeg zijn we in dat opzicht met een kleine tegenvaller geconfronteerd. Blauw-zwart is er niet in geslaagd Matej Mitrovic langer aan zich te binden. 

De verdediger werd het afgelopen seizoen gehuurd van Besiktas en de aankoopoptie lichten zou 4,5 miljoen euro kosten. “Ik ben opnieuw een speler van Besiktas en heb hier nog een contract van twee seizoenen. Komend seizoen zal ik er alles aan doen om een plekje in het team te veroveren”, vertelt Mitrovic zelf hierover aan 90mins.com.

Club had tot en met 31 mei de tijd om de optie eenzijdig te lichten. Blijkbaar zou het bestuur een bod van 3,75 miljoen euro gedaan hebben, maar dat werd geweigerd. De kans is heel groot dat Mitrovic met Kroatië naar het WK gaat, zodat zijn marktwaarde nog zal stijgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws