Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het gaat plots snel: ‘Deze Premier League-club meldt zich voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Anthony Limbombe heeft een beresterk seizoen achter de rug. Onze linkerflankspeler acteerde maanden aan een stuk op een torenhoog niveau, had een groot aandeel in de landstitel, maakte zijn debuut bij de Rode Duivels en sleepte zelfs de Ebbenhouten Schoen in de wacht.

Na een vruchtbaar seizoen hoopt Limbombe een stap hogerop te zetten. Zelf zou de 23-jarige vleugelspeler graag in de Bundesliga aan de slag gaan, maar mogelijk belandt Limbombe straks toch in de Premier League.

Volgens Het Nieuwsblad staat Limbombe in de belangstelling van Huddersfield Town. Die club debuteerde vorig seizoen in de Premier League en eindigde op de zestiende plaats. Bij Huddersfield is ook Laurent Depoitre actief.

Wil Limbombe naar Engeland?

Of Limbombe een overstap naar een laagvlieger in de Premier League ziet zitten, is op dit moment niet geweten. In de komende dagen of weken zal duidelijk worden waar de toekomst van onze uitblinker ligt. Het blauw-zwarte bestuur hoopt alleszins dat de verkoop van Limbombe veel geld in het laatje brengt. En een Engelse club is nu eenmaal kapitaalkrachtiger dan een Duitse…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws