Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken waagt zich aan speciale uitdaging

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Vandaag sijpelde opvallend nieuws naar buiten over Hans Vanaken. Het heeft echter niets te maken met voetbal, maar een extra-sportieve uitdaging. 

Erik Van Looy wou Ruud Vormer graag uitnodigen voor De Slimste Mens Ter Wereld op VIER, maar die weigerde. Hij gaf meteen ook het advies om Hans Vanaken te vragen, omdat die volgens de Nederlander erg veel zou weten.

“Ik ben dan bij Hans thuis geweest en jawel, Ruud had gelijk. Voetballers hebben het tot nu toe niet geweldig gedaan in onze quiz, maar Hans zal schitteren. Daar ben ik zeker van”, zegt Van Looy daarover in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws