Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler Anderlecht in belangstelling Club Brugge: “Het is een mooie club”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge strikte tot dusver drie aanwinsten voor volgend seizoen. Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC) en Siebe Schrijvers (KRC Genk) streken al neer in Jan Breydel, maar wellicht zal het daar niet bij blijven. Onder meer een ex-speler van Anderlecht zou nog op de radar staan.

Club toont al langer belangstelling in Dodi Lukebakio. Dat vertelt de 20-jarige belofteninternational zelf. “In januari had ik aanbiedingen uit Italië, Duitsland en zelfs van Club Brugge”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Maar toen Watford aanklopte, kon ik niet weigeren. Zij lieten me tekenen voor vijf jaar en stelden een carrièreplan op.”

Desondanks kwam Lukebakio het voorbije halfjaar niet verder dan één invalbeurt. Een uitleenbeurt zou daarom een optie kunnen zijn. Aan Club bijvoorbeeld. “Club Brugge is een mooie club, die Champions League speelt. Maar een eventuele uitleenbeurt: dat zijn zaken voor mijn managers. Ikzelf heb zin om te herbeginnen bij Watford. Nogmaals: ik leef mijn droom”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws