Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Club-doelman Ryan mag blijven dromen op WK

Mathew Ryan (Club Brugge)

Op het WK voetbal in Rusland heeft Australië donderdagnamiddag in groep C 1-1 gelijkgespeeld tegen Denemarken. Bij de Aussies stond Mathew Ryan de hele wedstrijd tussen de palen. 

Eriksen bracht Denemarken na 7 minuten op voorsprong. Jedinak maakte in de 38ste minuut gelijk vanop de stip na een zoveelste tussenkomst van de VAR. Door het gelijkspel telt Denemarken 4 punten na twee wedstrijden. Australië heeft 1 puntje, maar mag nog altijd hopen op de tweede ronde. Peru tegen Frankrijk is om 17u de andere wedstrijd in deze groep.

Als Australië op de slotdag wint tegen Peru maakt het nog altijd een grote kans om de tweede plaats te pakken en door te stoten naar de volgende ronde. Alles heeft natuurlijk ook te maken met de uitslag van Frankrijk-Peru later vandaag en Frankrijk-Denemarken op de laatste speeldag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws