Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling trekt naar AA Gent

Colin Coosemans (Club Brugge - KV Mechelen)

De transfermolen draait op volle toeren en ook onze concurrenten zijn zich aan het versterken voor het komende seizoen. Of dat voldoende zal zijn om Club iets in de weg te kunnen leggen, valt natuurlijk nog af te wachten. 

Colin Coosemans degradeerde vorig seizoen met KV Mechelen naar 1B en wou liever op het hoogste niveau blijven spelen. Hij werd al gelinkt aan het KV Oostende van Gert Verheyen, maar heeft nu uiteindelijk gekozen voor een overstap naar AA Gent. Van 2010 tot 2013 kwam Coosemans uit voor Club Brugge.

KV Mechelen en de Buffalo’s hebben al een akkoord bereikt en verwacht wordt dat Coosemans zelf ook snel een verbintenis zal ondertekenen bij het nummer 4 van afgelopen seizoen. Dat meldt David Van den Broeck, journalist voor Het Mediahuis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws