Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling levert knappe prestatie in laatste WK-match

Nabil Dirar (AS Monaco)

Op de laatste speeldag in groep B op het WK voetbal in Rusland heeft Marokko verrassend 2-2 gelijkgespeeld tegen Spanje. Door het gelijkspel in Iran tegen Portugal (1-1) zijn de Spanjaarden toch nog groepswinnaar. 

Ex-Bruggeling Nabil Dirar (Fenerbahçe) speelde de hele wedstrijd als rechtsback voor Marokko. Ook Mbark Boussoufa maakte de match vol. Spanje lukte pas in de 91ste minuut de gelijkmaker (2-2) via Aspas na tussenkomst van de VAR. Zowel Spanje als Portugal flirtten met de uitschakeling ten voordele van Iran, maar uiteindelijk zouden beide favorieten zich kwalificeren voor de 8ste finales.

Daarin neemt Portugal het op tegen Uruguay, de winnaar van groep A. Spanje kijkt gastland Rusland in de ogen. Iran en Marokko zijn uitgeschakeld, maar beide Arabische landen maakten desondanks een degelijke indruk. Behalve in hun eerste onderlinge duel (1-0 voor Iran) was de kwaliteit ondermaats.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws