Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Europese landskampioen doet bod op Wesley

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

Wesley Moraes is in beeld bij Lazio dat al een bod van ongeveer 7,5 miljoen euro zou uitgebracht hebben op de Braziliaanse spits van Club Brugge. Maar ondertussen is ook een andere club heel concreet aan het worden voor de aanvaller. 

Zo meldt het Turkse Aktas dat Galatasaray een bod op Wesley heeft gedaan. Hoeveel dat juist bedraagt, is niet geweten. Club vraagt om en bij de 10 miljoen euro voor Wesley. Als Lazio zijn bod van 7,5 miljoen euro niet zou willen verhogen, kan Blauw-zwart altijd overschakelen op de interesse van Galatasaray.

De Turksen werden afgelopen seizoen kampioen in eigen land en zijn dus rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Bij Lazio zal Wesley tevreden moeten zijn met de Europa League. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende dagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws