Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Enorme opdoffer voor Vanhaezebrouck en Coucke

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Anderlecht verkocht Spajic al aan het Russische Krasnodar en verwacht wordt dat Kara Mbodji na het WK met Senegal ook andere oorden zal opzoeken. Daarom willen de Brusselaars zich versterken in de defensie. 

Het leek er lange tijd op dat Chancel Mbemba zou terugkeren van Newcastle United om de nieuwe leider in de verdediging te worden, maar dat verhaal lijkt geen doorgang meer te zullen vinden. Het Laatste Nieuws meldt dat FC Porto in de dans is gesprongen en de Congolees liever naar Portugal trekt.

De kans is zelfs groot dat Mbemba woensdag al naar Porto vliegt om zijn handtekening te zetten en dat na een medische keuring de transfer snel definitief zal gemaakt worden. Met FC Porto kan de verdediger volgend seizoen aan de slag in de Champions League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws