Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is waarom Limbombe naar de Premier League zal trekken

Anthony Limbombe (Westkapelle - Club Brugge)

Huddersfield Town heeft zijn zinnen op Anthony Limbombe gezet. Als ze de gevraagde transfersom van 15 miljoen euro op tafel leggen, zou de transfer wel eens in een stroomversnelling kunnen komen. 

Eén van de redenen dat ze bij Huddersfield niet twijfelen is de goede reputatie van Club Brugge over het Kanaal. Mathew Ryan en José Izquierdo van Brighton werden ook allebei bij Club Brugge weggehaald en bevestigen met degelijke prestaties in de Premier League.

Sports Illustrated weet dat Huddersfield om die reden zo overtuigd is dat Limbombe een goede investering zal zijn. Als dus ook Limbombe een geslaagde overgang maakt, dan mag Club erop rekenen in de toekomst stevig te kunnen cashen bij het verkopen van topspelers aan de Premier League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws