Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze speler van Club Brugge gaat toch niet naar het WK

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Vandaag moesten alle landen hun definitieve 23-koppige selectie voor het WK bij de FIFA indienen, op uitzondering van geblesseerde spelers na. Zo heeft Roberto Martinez nog Laurent Ciman aangeduid als vervanger voor de licht geblesseerde Vincent Kompany. 

De Kroatische voorselectie bestond uit 24 namen en dus moest bondscoach Zlatko Dalic nog één naam schrappen. De keuze viel uiteindelijk op Matej Mitrovic, afgelopen seizoen door Besiktas uitgeleend aan Club Brugge. Ivan Perisic is er wel bij, net als AA Gent-keeper Lovre Kalinic.

Omdat Club de aankoopoptie van 4,5 miljoen euro niet wenste te lichten, zal hij volgend seizoen sowieso niet meer in het Jan Breydelstadion te bewonderen zijn. Naar verluidt zou Blauw-zwart een bod van 3,75 miljoen euro gedaan hebben, maar dat werd geweigerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws