Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze nieuwigheden mogen we volgend seizoen verwachten met de VAR

Het doelpunt van Diaby wordt door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel

Afgelopen seizoen werd het systeem met de VAR uitvoerig getest, maar dat verliep niet altijd even vlekkeloos. Vaak was er discussie en tijdens de topper tussen Club en Anderlecht in Play-Off 1 liep het zelfs helemaal fout. 

“Er zijn geen limieten meer qua aantal wedstrijden. De testperiode ligt ondertussen achter ons en de Pro League heeft het budget voor het functioneren van de VAR goedgekeurd. De VAR zal volgens mij komend seizoen beter presteren, net omdat de testfase afgelopen is”, aldus CEO Pierre François op de officiële website van de Jupiler Pro League.

Bondig samengevat betekent dit dat er tijdens elke wedstrijd in de reguliere competitie, Play-Off 1 en Play-Off 2 een VAR aanwezig zal zijn, net als in de halve finales en de finale van de Beker van België en de promotie-finale in 1B.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws