Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 2 verdedigers zijn mogelijke vervangers Mitrovic

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club slaagde er niet in om Matej Mitrovic langer aan zich te binden en moet op zoek naar extra versterking in de defensie. Daarvoor worden momenteel 2 pistes bewandeld. 

Eéntje is die van de Braziliaan Raphael Rossi van Boavista. Hij moet 2 miljoen euro kosten en volgens het Portugese A Bola is Club Brugge een kandidaat om hem over te nemen, maar ook Anderlecht wordt genoemd.

Argentijnse media melden dan weer dat Club een bod van 3 miljoen euro zou hebben uitgebracht op Marcos Senesi van San Lorenzo. Deze 21-jarige Argentijnse jeugdinternational kan zowel op linksachter als centraal uit de voeten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws