Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Devroe bevestigt: Deschacht krijgt zelfs geen andere functie bij Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Het verhaal van Olivier Deschacht bij Anderlecht stopt definitief. De speler krijgt geen contractverlenging en het bestuur bood hem ook geen andere functie meer aan. Einde verhaal dus tussen Deschacht en Paars-wit

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Onder Roger Vanden Stock had Deschacht mogelijk nog één jaar contractverlenging gekregen of een andere functie binnen de club, maar onder de nieuwe voorzitter Marc Coucke stopt het verhaal definitief. Deschacht speelde zijn hele profcarrière voor Anderlecht, sinds 2001.

“Respect voor alles wat Olivier gedaan heeft, maar op een dag houdt het op. De problemen die er het voorbije seizoen geweest zijn, zijn leeftijd, zijn karakter, dat allemaal samen heeft ons deze beslissing doen nemen”, aldus algemeen manager Luc Devroe aan Anderlecht Online. “Je mag nog zo vaak verkondingen dat je tevreden bent met een plaats op de bank, maar het karakter van een mens verander je niet meer op zijn 37ste.”

Geen verhaal Timmy Simons dus voor Deschacht, want hij krijgt zelfs geen andere functie aangeboden bij de club en mag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws