Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wil Anderlecht de loef afsteken met 2 verrassende transfers’

Edward Still en Ivan Leko

De meeste ploegen blijven rond speuren naar leuke opportuniteiten op de transfermarkt. Omdat Abdoulay Diaby mogelijk vertrekt, kijkt Blauw-zwart ook in de aanval naar eventuele versterking. 

De laatste weken is steevast overal te lezen dat Anderlecht interesse heeft voor Carlos Eduardo van de Braziliaanse tweedeklasser Goias en Landry Dimata van Wolfsburg, vorig jaar nog bij KV Oostende. Maar nu meldt de Waalse krant La Capitale dat ook Club Brugge zich plots voor beide spelers zou hebben gemeld.

Zowel voor Eduardo, die 6 miljoen euro moet kosten, als Dimata, is de lokroep van de Champions League aantrekkelijker dan wat Anderlecht te bieden heeft. De kans is dus niet ondenkbeeldig dat één van deze twee jongens de vervanger van Diaby zou kunnen worden. Pikant detail: voor Eduardo is ook de Duitse club Frankfurt in de markt. Zij wonnen de beker en konden zich op die manier plaatsen voor de Europa League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws