Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wees dit bod van Lazio af ondanks persoonlijk akkoord Wesley

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Lazio trekt al een tijdje aan de mouw van Wesley Moraes (21) en het is de Italiaanse club menens. Maar tot een akkoord met Club Brugge zijn de Romeinen nog niet gekomen. 

Desondanks heeft Lazio wel al een persoonlijk akkoord gevonden met Wesley zelf. Een bod van 10 miljoen euro werd door het Brugse bestuur echter van tafel geveegd. Volgens Het Laatste Nieuws zou Club zelfs 15 miljoen vragen, maar daar zouden de Italianen toch nog een paar miljoen onder willen blijven.

De Italiaanse bron Radiosei weet dan weer dat beide clubs mogelijk een overeenkomst zullen vinden door voor de gulden middenweg te kiezen: een transferbedrag van 12 à 13 miljoen euro en een percentage op de doorverkoop indien hij Lazio weer zou verlaten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws