Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club rond de tafel voor aanvaller uit Belgische competitie’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge houdt nog altijd rekening met een vertrek van Abdoulay Diaby, al zou de Champions League hem mogelijk toch nog tot de winter in België kunnen houden. Als vervanger komt een speler uit de Belgische competitie in aanmerking. 

Mamadou Koné kwam vorig seizoen uit voor KAS Eupen en scoorde sinds de winter 5 doelpunten, mede waardoor de Panda’s het behoud konden veiligstellen. Hij werd gehuurd van het Spaanse Leganes met een aankoopoptie van 1 miljoen euro, maar beide partijen vonden geen akkoord.

Dat betekent dat Club Brugge vanaf nu rechtstreeks contact mag zoeken met Leganes om hem naar het Jan Breydelstadion te halen. L’Avenir meldt wel dat ook Standard en Anderlecht interesse tonen voor de Ivoriaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws