Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mag naar definitieve komst van huurling fluiten’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge rondde deze week met Mats Rits zijn eerste transfer voor volgend seizoen af, maar er werd de voorbije weken aan nog een aantal dossiers gewerkt. Zo probeerde volop om Matej Mitrovic definitief binnen te halen.

De Kroaat werd sinds januari gehuurd van Besiktas en maakte een goede indruk. De aankoopoptie van de verdediger bedroeg echter 4,5 miljoen euro, maar dat was te veel voor Club. Het probeerde de voorbije weken nog om de prijs wat te drukken, maar Besiktas plooide niet.

Volgens Turkse media deed Club nog een laatste bod van 3,75 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Club mag zo wellicht definitief fluiten naar de komst van Mitrovic. De aankoopoptie verliep immers op 31 mei en werd niet gelicht, waardoor Besiktas de prijs nu nóg wat kan opdrijven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws