Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mag Kroatische keeper vergeten, maar heeft al andere piste’

Horvath stopt penalty Tielemans

De laatste tijd is al veel gezegd en geschreven over Karlo Letica, een 21-jarige keeper van Hajduk Split. Club zou alles op alles zetten om het toptalent binnen te halen, maar dat lijkt een onbegonnen zaak. 

Hajduk wil de speler graag een contractverlenging aanbieden of in het andere geval voor minstens 6 miljoen euro verkopen. Vorige week werden nog bedragen van ongeveer 3 miljoen euro genoemd. Het feit dat Hajduk een ex-club is van trainer Ivan Leko zal dus niet veel helpen in dit dossier.

Zo zou Club volgens bronnen in Oekraïne zijn oog hebben laten vallen op Mykyta Shevchenko, de 25-jarige tweede keeper van Shakhtar Donetsk. Hij kwam afgelopen seizoen slechts aan één match, maar werd daarvoor uitgeleend aan Zorja, de ex-club van Dennis.

Daar wist hij in 3 seizoenen toch 26 keer de nul te houden. De goalie werd in die periode zelfs opgeroepen voor de nationale ploeg en zou zich nu klaar voelen om eerste doelman te worden. Bovendien is Shevchenko transfervrij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws