Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club legt jong toptalent uit Nederland vast

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft in alle stilte aan de transfer van een jong toptalent uit Nederland gewerkt. Waar het de laatste dagen allerlei namen regende in de media, publiceerde Blauw-zwart vanavond een verrassende transfer op de officiële website. 

Het gaat om Arnaut Danjuma Groeneveld die bij NEC zowaar de opvolger was van Anthony Limbombe en dat nu bij Club weer lijkt te zullen worden. De 21-jarige flankspeler was het afgelopen seizoen goed voor 13 goals en 17 assists. Hij werd ook al opgeroepen voor de beloften van Oranje.

Ondanks die mooie cijfers greep NEC naast de titel in de Nederlandse eerste divisie (tweede klasse) en kon het ook via de eindronde geen plaatsje afdwingen op het hoogste niveau.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws