Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club laat verdediger tijdelijk vertrekken, ook Perbet bijna weg’

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

Club Brugge zoekt deze zomer ook een oplossing voor een aantal overbodige spelers. Zo is uit de spelerslijst op de officiële website duidelijk geworden dat twee zomertransfers van vorig seizoen geen plaats meer hebben in de A-kern.

Onder hen ook Jérémy Perbet. De Franse aanvaller werd destijds voor 1 miljoen euro weggehaald bij AA Gent, maar verdween na zes weken en één wedstrijd al op huurbasis naar KV Kortrijk. Volgens Het Nieuwsblad wil Charleroi hem nu binnenhalen, de onderhandelingen zouden weldra geopend worden.

Ook verdediger Erhan Masovic staat niet langer op de lijst en hij zou zelfs al vertrokken zijn. De 19-jarige Serviër gaat een seizoen op huurbasis spelen voor Sankt-Gallen, de nummer vijf in de Zwitserse competitie. Zij wouden hem graag definitief overnemen, maar omdat men bij Club nog gelooft in het potentieel van Masovic werd het uiteindelijk een uitleenbeurt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws