Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club krijgt veel concurrentie voor rechterflankspeler

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge zoekt een alternatief voor de rechterflank om de concurrentie aan te gaan met Dion Cools. Eerst werd gedacht aan Clinton Mata van Charleroi, maar die transfer is nog altijd niet afgerond. 

Ondertussen is Club volgens het Duitse Bild terechtgekomen bij Robert Bauer. De 23-jarige rechtsachter speelde afgelopen seizoen 16 keer voor Werder Bremen in de Bundesliga. Swansea, West Brom, Stoke City, Cagliari, Atalanta, Sampdoria en Parma hebben hem ook op hun lijstje staan, waardoor het geen eenvoudig verhaal zal worden.

Bauer is sinds 2016 bij Werder Bremen aan de slag. Daarvoor kwam hij uit voor FC Ingolstadt, dat hem weghaalde bij Karlsruher SC. In 2016 zat hij in de kern van de Duitse nationale ploeg die zilver pakte op de Olympische Winterspelen in Rio de Janeiro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws