Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft vervanger Denswil op het oog’

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

De kans is groot dat Stefano Denswil tijdens het tussenseizoen zal vertrekken. Hij is namelijk samen met Diaby en Limbombe één van de drie spelers die een akkoord had met het bestuur dat ze mogen vertrekken bij een goed bod.

Eerst dacht Club aan de Argentijn Marco Senesi, maar die lijkt te duur. Daarom is men nu uitgekomen bij een international van Costa Rica die uitkomt voor Sunderland in Engeland. Bryan Oviedo (28) speelde twee seizoenen geleden met de Black Cats nog in de Premier League, maar degradeerde vorige maand zelfs uit de Championship naar de League One, de Engelse derde klasse. Dat meldt Rokerreport.

Oviedo behoort tot de WK-selectie van Costa Rica, dat vanavond in het Koning Boudewijnstadion vriendschappelijk speelt tegen de Rode Duivels. Als Oviedo een goede beurt kan maken, zullen zijn kansen zeker stijgen om volgend seizoen in de Champions League uit te komen. De international kan zowel centraal achterin als links uit de voeten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws