Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club gaat cashen voor vergeten speler’

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Een aantal spelers van Club worden nadrukkelijk aan een vertrek gelinkt zoals Denswil, Limbombe, Wesley en Diaby. Maar ook de bijna vergeten Tomas Pina staat op het punt om Blauw-zwart te verlaten. 

De Spanjaard kon nooit doorbreken in het Jan Breydelstadion en speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Deportivo Alaves in de Primera Division. Volgens Marca is Alaves zo tevreden over hem dat ze Pina definitief willen overnemen. De aankoopoptie bedraagt 3 miljoen euro, maar daar zouden de Spanjaarden graag nog een half miljoen of meer van afpingelen.

Ivan Leko rekent voor het nieuwe seizoen alvast niet op Pina, want hij diende zich niet aan te melden voor de eerste trainingen. Daarom wordt verwacht dat Alaves en Club een akkoord zullen vinden en Pina voor een bedrag rond 2 à 2,5 miljoen euro zal mogen vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws