Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club denkt aan 2 pistes om Diaby op te volgen

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Officieel is het nog allemaal niet, maar toch lijkt het alsof Abdoulay Diaby Club Brugge nog zal verlaten voor 31 augustus. Daarom kijkt het bestuur uit naar een vervanger voor de kleine, snelle aanvaller. 

Percy Tau is één van de kandidaten om hem te vervangen. De 24-jarige Zuid-Afrikaan speelt in eigen land voor Mamelodi Sundowns. Hij kan mooie adelbrieven voorleggen, want is international en werd afgelopen seizoen verkozen tot Speler van het Jaar in Zuid-Afrika. Volgens lokale bronnen zou Club een bod overwegen van 3,5 miljoen euro.

Djordje Jovanovic (19) van Partizan Belgrado was ook in de race om Diaby op te volgen, maar de aanvaller gaf onlangs een interview aan de officiële website van de club waarin over een transfer geen sprake is. Zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer 700.000 euro.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws