Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ziet ‘nieuwe Izquierdo’ mogelijk naar andere Belgische club verhuizen’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

José Izquierdo trakteerde het Brugse publiek enkele seizoenen op geweldige rushes en dito doelpunten, maar vorige zomer verhuisde de Colombiaan naar Brighton & Hove Albion. Volgens de laatste geruchten begeeft nu ook de ‘nieuwe Izquierdo’ zich naar de exit in het Jan Breydelstadion.

Het Belang van Limburg meldt dat Joël Ito geen nieuw contract krijgt bij Club Brugge. Volgens de krant stond het 20-jarige jeugdproduct te boek als de ‘nieuwe Izquierdo’, maar kansen bij het eerste elftal zaten er niet in.

Nu lijkt Ito, aan het einde van deze maand een vrije speler, op weg naar een andere Belgische club. Zo mag de vleugelaanvaller zich vanaf volgende week bewijzen bij STVV. Als Ito de technische staf van De Kanaries kan overtuigen, zit er mogelijk een contract in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws