Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil vandaag nog tweede Belgische aanwinst binnenhalen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge hield zich tot dusver nog vrij rustig op de transfermarkt – in tegenstelling tot enkele van zijn concurrenten. Met Mats Rits werd gisteren de eerste aanwinst voor volgend seizoen definitief binnengehaald. De 24-jarige middenvelder van KV Mechelen tekende voor drie jaar.

Met Rits haalt Club een veelbelovende Belgische backup voor Hans Vanaken en Ruud Vormer en ook de tweede aanwinst moet een gelijkaardig profiel hebben. Het Belang van Limburg weet immers dat Club in principe nog vandaag de komst van Siebe Schrijvers zal afronden.

De 21-jarige aanvoerder van de nationale beloften wil vertrekken bij KRC Genk omdat hij er de concurrentiestrijd met Pozuelo niet kan winnen. Bovendien heeft hij nog maar een jaar contract en wil hij niet bijtekenen. Club zou 3 miljoen euro, plus bonussen en een percentage bij een doorverkoop, neertellen voor Schrijvers, die een extra optie wordt op de tien of als tweede spits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws