Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil concurrentie voor Cools uit de Bundesliga halen’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge is nog lang niet klaar met zijn transferhuiswerk en de komende maanden mogen we wellicht nog een aantal nieuwe spelers verwachten. Het zou bijvoorbeeld weleens kunnen dat Club een extra concurrent voor Dion Cools aantrekt.

De belofteninternational was het voorbije seizoen titularis op de rechterflank, maar had er weinig concurrentie. Dat probleem zou Club volgens Bild willen oplossen met de komst van Robert Bauer.

Blauw-Zwart zou zelfs al een bod neergelegd hebben voor de 23-jarige rechtsachter van Werder Bremen, waar hij afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor. Of dat ook betekent dat hij naar Brugge komt, valt af te wachten. De concurrentie is immers groot, want ook Swansea City, West Bromwich Albion, Stoke City en enkele Franse en Italiaanse teams zouden op Bauer azen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws