Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil binnen paar dagen talentvolle spits voorstellen’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Op 18 juni begint Club Brugge alweer aan de voorbereiding op volgend seizoen. In principe zullen daarbij drie nieuwkomers aanwezig zijn in de vorm van Mats Rits, Arnaut Groeneveld en Siebe Schrijvers, al valt het niet uit te sluiten dat er voor maandag nog een vierde aanwinst neerstrijkt.

Binnen een paar dagen zou Club immers de transfer van Djordje Jovanovic kunnen afronden, meldt Butasport. Het Servische medium weet dat Blauw-Zwart een bod van 700.000 euro heeft uitgebracht bij Partizan en dat een akkoord snel zou kunnen volgen.

Jovanovic is een 19-jarige spits die in december 2016 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Partizan. Dit seizoen mocht hij in de competitie veertien keer meespelen, goed voor 389 speelminuten. Met vier goals toonde hij zich daarin zeer efficiënt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws