Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge weer gelinkt aan andere verdediger

Denswil en Decarli (Club Brugge - Standard)

De soap rond Matej Mitrovic blijft duren en Club zou graag anticiperen op een eventueel vertrek van Stefano Denswil. Daarom wordt Blauw-zwart ondertussen met de zoveelste verdediger in verband gebracht. 

Na Luan Peres, Raphael Rossi en Marcos Senesi wordt deze keer Edson Mexer aan dat lijstje toegevoegd. Dat meldt L’Equipe. De 29-jarige verdediger uit Mozambique ligt momenteel onder contract bij Stade Rennes en verzamelde al 42 caps voor zijn land. Afgelopen seizoen kwam hij niet zoveel in actie en daarom zoekt Mexer een club waar hij vaker aan spelen toekomt.

De Mozambikaan heeft nog een contract tot medio 2019, maar Club Brugge zou niet de enige gegadigde zijn. Ook Trabzonspor en AEK Athene hebben de speler op hun shortlist staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws