‘Club Brugge neemt na komst van Letica afscheid van deze doelman’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge hoopt dat het zijn doelmannenprobleem heeft opgelost. Vrijdag rondde blauw-zwart de transfer van Karlo Letica (21) af. De Kroaat komt over van Hajduk Split en als alles volgens plan verloopt, is hij volgend seizoen eerste doelman.

De komst van Letica heeft overigens meteen gevolgen voor één van onze doelmannen. Het Nieuwsblad weet dat Vladimir Gabulov (34) geen toekomst meer heeft in het Jan Breydelstadion. De Rus arriveerde in januari en was zelfs even eerste keus, maar kon nooit echt overtuigen. Na een half seizoen zit zijn tijd bij Club er dus al op.

Horvath mag wél blijven

Beter nieuws is er voor Ethan Horvath. De 23-jarige Amerikaan mag wél bij Club Brugge blijven. Tenminste, als hij dat zelf ziet zitten. Het Brugse bestuur gelooft nog steeds in Horvath en wil hem als doublure voor Letica bij de club houden.

Youngster Brent Gabriël (19) wordt derde doelman. Dat Kenneth Vermeer (32) niet bij Club Brugge blijft, was al even duidelijk. De Nederlander keert terug naar Feyenoord.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws